Handig voor op reis: de Travel Smart stekker adapter en stekkerdoos met verlengsnoer

Standaard mee in de reistas/koffer

Standaard mee in de reistas/koffer

Twee dingen die ik altijd standaard in mijn reistas heb zitten zijn een stekkerdoos met verlengsnoer en de Travel Smart stekker adapter. Binnen Europa heb je de stekker adapter weliswaar niet vaak nodig, maar zodra je naar Groot Brittanië, de Verenigde Staten of sommige delen van Azië gaat dan kan je niet zonder. De stekkerdoos met verlengsnoer komt echter wel bijna altijd van pas omdat er in de meeste hotelkamers meestal een chronisch tekort aan stopcontacten is.

We leven in het tijdperk van de mobiele apparatuur die grotendeels op accu’s en batterijen werken. Een telefoon, een tablet, een laptop, accu’s voor een fototoestel, als ze leeg zijn dan moeten ze worden opgeladen en vaak heb je dan aan één stopcontact niet genoeg. Hier brengt de stekkerdoos met verlengsnoer de oplossing.Beide zaken nemen nauwelijks ruimte in de koffer/tas in beslag maar maken een wereld van verschil op de plek van bestemming!

 

Tekst en foto’s: Eric Veenhuyzen

Comments are closed